O nama

O nama

VEGA je počela s radom krajem 2001., tako da je iza nas cijeli niz godina iskustva i rada u gastronomiji, praćenja modernih trendova u kulinarstvu i pažljivog osluškivanja želja naših gostiju.

Izbor i kvaliteta jela, ponuda pića i vinska karta zasigurno će zadovoljiti i najveće sladokusce, a iskusno i nenametljivo osoblje pružit će Vam najbolju uslugu i pobrinuti se za svaki detalj.

Tradicionalna domaća jela, tjestenina, njoki, rižoti, pizze, jela iz woka ili sa roštilja, torte i kolači pripremljeni u našoj slastičarni – izbor je na Vama. Uz jela poslužujemo domaći kruh i razna peciva koje sami pripremamo i pečemo.

Klasični jelovnik upotpunjuje se sezonskom ponudom namirnica godišnjeg doba u kojemu se nalazimo.

Našim gostima koji žele brz i kvalitetan obrok za vrijeme dnevnog odmora u svom radnom danu, na raspolaganju je tjedni jelovnik gotovih dnevnih jela. Jelovnik je na našoj Internet stranici dostupan najkasnije u ponedjeljak ujutro s prijedlogom jela za tekući tjedan. Ukoliko želite redovito primati obavijesti o tjednom jelovniku, prijavite se ovdje.

Osim sveg navedenog, Vega pruža i vrhunsku uslugu cateringa.

Naša misija je vrhunskim kulinarskim umijećem, prezentacijom i profesionalnom uslugom udovoljiti željama svakog gosta, koji će nam se uvijek iznova vraćati i svoje ugodno iskustvo u našem lokalu podijeliti s prijateljima i poslovnim partnerima.

Dobar tek!